AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde su görmek

Kahve falında mezarın içinde su görmek

Kahve falında mezarın içinde su görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, zorluklarını aşacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında mezarın içinde su gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarı su içinde görmek içinin hafifleyeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde mezar görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Kahve falında mezarın içinde su görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar içinde su görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın içinde olmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında denizin içinde mezar görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir