AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde mezar görmek

Kahve falında su içinde mezar görmek

Kahve falında su içinde mezar görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde mezar gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işarettir.

Kahve falında mezar içinde su görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde su görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında su içinde mezar görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Kahve falında mezarı su içinde görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine inanılır.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde mezar görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde mezar görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir