AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde olduğunu görmek

Kahve falında mezarın içinde olduğunu görmek

Kahve falında mezarın içinde olduğunu görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Kahve falında mezarlığın içinde olmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde oturmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde mezar görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin içinde mezar görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendini mezarın içinde görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek yeni bir ortama girileceğine, bahtın açık olmasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir