AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinde su görmek

Kahve falında mezar içinde su görmek

Kahve falında mezar içinde su görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, muradın yerine geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar içinde su gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında mezarın içinde su görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında su içinde mezar görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında mezar içinde su görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı su içinde görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde insan görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde boş mezar görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir