AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı su içinde görmek

Kahve falında mezarı su içinde görmek

Kahve falında mezarı su içinde görmek başarı kaydedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok güzel günler göreceğine, elinin kolunun bağlanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, günahlarının affedileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarı su içinde gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Kahve falında su içinde mezar görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mezar içinde su görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde su görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kavgaların biteceğine yorulur.

Kahve falında mezarı su içinde görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde mezar görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın içinde uyumak şansın yüze güleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir