AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere içinde durmak

Kahve falında dere içinde durmak

Kahve falında dere içinde durmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, parasının her geçen gün artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hasta ise bakacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere içinde durmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında dere içinde durmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde durmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında su içinde durmak çok güzel adımlar atılacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında dere içinde yılan görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere içinde yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dere içinde ev görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında derenin içinde yürümek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dere içinde balık görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir