AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altından geçmek

Kahve falında suyun altından geçmek

Kahve falında suyun altından geçmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, dara düşeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Kahve falında suyun altından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Kahve falında suyun altından geçmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü altından geçmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın altından geçmek çocuklar gibi mutlu olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın altından geçmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ruhsal olarak etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şelalenin altından geçmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında arabanın altından geçmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir