AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın altından geçmek

Kahve falında arabanın altından geçmek

Kahve falında arabanın altından geçmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın altından geçmek gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında arabanın altından geçmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın altında ezilmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulur.

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın altında kalmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, enerjisini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin arabanın altında kaldığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında merdiven altından geçmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir