AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın altından geçmek

Kahve falında ağacın altından geçmek

Kahve falında ağacın altından geçmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ağacın altından geçmek gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza inanılır.

Kahve falında ağacın altından geçmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç altından geçmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç köprüden geçmek galibiyetlerinin artacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altından geçmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında merdiven altından geçmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir