AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere un dökmek

Kahve falında yere un dökmek

Kahve falında yere un dökmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, küskünlük yaşanacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, kişinin kazancının artacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında yere un dökmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında yere un dökmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında un dökmek kendisini mutsuz edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yere un sermek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında yere un serpmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına inanılır.

Kahve falında yere un döküldüğünü görmek borçların hafifleyeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında yere dökmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt yere dökmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında yere su dökmek ele güne muhtaç olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir