AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ıslatmak

Kahve falında ekmek ıslatmak

Kahve falında ekmek ıslatmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek ıslatmak gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Kahve falında yufka ekmek ıslatmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, maddi sorumluluklarının artacağına işarettir.

Kahve falında ekmek ıslatmak illet hastalıklara tutulmayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslatılmış ekmek görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeği ıslatmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında halı ıslatmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında başkasını ıslatmak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir