AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak düzenli bir işe kavuşulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yağmurda ıslanmamak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek kötü haberlerin alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir