AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, ayıplanacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak iyi bir zanaatkar olunacağına, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı yıkamak stres içinde günler geçireceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak kişinin daha çok kazanacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir