AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayağını yıkamak

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, başına türlü belalar geleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün ayağını yıkamak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak bol kazançlı bir işe girileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarını sabunla yıkamak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağını yıkadığını görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayak yıkamak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir