AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ayağını yıkamak

Kahve falında annenin ayağını yıkamak

Kahve falında annenin ayağını yıkamak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Kahve falında annenin ayağını yıkamak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında anne ayağı yıkamak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında el ayak yıkamak şansın kaçacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda ayak yıkamak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kötü sözler duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğende ayak yıkamak güzel sözler işiteceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el ve ayak yıkamak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir