AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağını yıkamak

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, günlerini hastanede geçireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin ayaklarını yıkamak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ayağı yıkamak elde edilen nasibin artacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında denizde ayak yıkamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında camide ayak yıkamak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayaklarını yıkamak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına inanılır.

Kahve falında çeşmede ayak yıkamak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir