AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı yıkamak

Kahve falında ayağı yıkamak

Kahve falında ayağı yıkamak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, işlerinin hemen hallolacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ayak yıkadığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakla çamaşır yıkamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, rızkının bollaşacağına delalettir.

Kahve falında kirli ayak yıkamak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işarettir.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette ayak yıkamak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir