AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iyi hissedeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak kazançlı bir döneme girileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir