AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Ciddi bir organizyon ya da iş birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını yıkamak ün ve itibar sahibi olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak dişe diş savaşacağına, hem verimi yükselteceğine alamet eder.

Kahve falında ayak yıkadığını görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, rakiplerin üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayak yıkamak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işaret eder.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak parasız günler geçireceğine, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek ayağı yıkamak gözünü en yukarılara dikeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir