AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları suyla yıkamak

Kahve falında ayakları suyla yıkamak

Kahve falında ayakları suyla yıkamak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında kirli ayak yıkamak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayak yıkamak kar sağlayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını yıkamak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak dünyanın kendisine galip gelmesine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir