AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya para atmak

Kahve falında havaya para atmak

Kahve falında havaya para atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında havaya para atmak gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Kahve falında havaya para atmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında hava atmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında havada takla atmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havaya silah atmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet eder.

Kahve falında birine hava atmak hasretin biteceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında havaya top atmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında havada para görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize para atmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir