AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek havuzuna para atmak

Kahve falında dilek havuzuna para atmak

Kahve falında dilek havuzuna para atmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, fakirlerin güleceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, büyük başarı kazanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilek havuzu görmek ticaret ehli olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza para atmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kabede dilek dilemek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında dilek tuttuğunu görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında dilek perisi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir