AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı suya atmak

Kahve falında parayı suya atmak

Kahve falında parayı suya atmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parayı suya atmak gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Kahve falında suya para atmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı suya atmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya bozuk para atmak iyi halini yitireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere bozuk para atmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında parayı tuvalete atmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parayı çöpe atmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir