AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir para atmak

Kahve falında demir para atmak

Kahve falında demir para atmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, depresyona gireceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Kahve falında demir para atmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında demir para atmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında demir atmak işlerini boşvereceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemide demir atmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında denize demir atmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk demir para saymak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden demir para almak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok demir para görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında demir para calmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir