AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangına su atmak

Kahve falında yangına su atmak

Kahve falında yangına su atmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında yangına su atmak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında yangına su atmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangına su taşımak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında suyla yangın söndürmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında yangın ve su görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında yangını suyla söndürmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yangına su dökmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında birbirine su atmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine su atmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir