AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska atmak

Kahve falında muska atmak

Kahve falında muska atmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında muska atmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında muska atmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kazancın gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında suya muska atmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muska vermek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin muska yaptığını görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında yatağında muska görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasında muska görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ölüden muska almak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında eve muska görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir