AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği suya atmak

Kahve falında ekmeği suya atmak

Kahve falında ekmeği suya atmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Kahve falında ekmeği suya atmak gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Kahve falında suya ekmek atmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işarettir.

Kahve falında ekmeği suya atmak görme ve alma şansına sahip olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fırına ekmek atmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalettir.

Kahve falında ekmeği yere atmak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denize ekmek atmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete ekmek atmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir