AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya kusmak

Kahve falında suya kusmak

Kahve falında suya kusmak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, tabiri caizse can bulacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya kusmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mavi su kusmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, istediği başarıyı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz su kusmak kendi bildiğini okuyacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında suya kusmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında su içip kusmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işarettir.

Kahve falında siyah su kusmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kişinin başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında acı su kusmak ticaretin önünün açılacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında deniz suyu kusmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir