AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyu kusmak

Kahve falında deniz suyu kusmak

Kahve falında deniz suyu kusmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalettir.

Kahve falında deniz suyu kusmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Kahve falında deniz suyu kusmak mutluluğun kapıyı çalacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işarettir.

Kahve falında temiz su kusmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içip kusmak kısmetin ve talihin açılacağına, sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz su kusmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi su kusmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı su kusmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su gibi kusmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında suya kusmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir