AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı su kusmak

Kahve falında acı su kusmak

Kahve falında acı su kusmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, zenginlik içinde olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı su kusmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında acı su kusmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında acı kusmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında acı su görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında acı su içmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi su kusmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil su kusmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah su kusmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir