AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içip kusmak

Kahve falında su içip kusmak

Kahve falında su içip kusmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, zarara uğrayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içip kusmak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında su içip kusmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içip kusmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç içip kusmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt içip kusmak zaferlere doymayacağına, borçların gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında iç organları kusmak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalet etmektedir.

Kahve falında içki içip kusmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç organlarını kusmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında zehir içip kusmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir