AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah su kusmak

Kahve falında siyah su kusmak

Kahve falında siyah su kusmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, yeni yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah su kusmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında siyah su kusmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kusmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, arzuların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bişey kusmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bir şey kusmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renkte kusmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında siyah renk kusmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah siyah kusmak borcunun da hafifleyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kan kusmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir