AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi su kusmak

Kahve falında mavi su kusmak

Kahve falında mavi su kusmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kendisini çok yıpratacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mavi su kusmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında mavi su kusmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk kusmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kusmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kusmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında suya kusmak hep dua edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı su kusmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında siyah su kusmak manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz su kusmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir