AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz su kusmak

Kahve falında beyaz su kusmak

Kahve falında beyaz su kusmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz su kusmak gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Kahve falında beyaz su kusmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kusmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sıvı kusmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz beyaz kusmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir şey kusmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz renkte kusmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz renk kusmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir