AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya kapılıp gitmek

Kahve falında suya kapılıp gitmek

Kahve falında suya kapılıp gitmek el üstünde tutulur hale geleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suya kapılıp gitmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Kahve falında suya kapılıp gitmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kapı gitmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında sele kapılıp gitmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünde su görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya su dökmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kapı görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir