AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı açıp gitmek

Kahve falında kapıyı açıp gitmek

Kahve falında kapıyı açıp gitmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı açılmasını görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açıp kaçmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının açılmasını görmek masumluğunu ispat edeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Kahve falında açılmayan kapı görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kapının açıldığını görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir