AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek sevinçli bir hayat süreceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, onlara çok bağlı olacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye gitmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye misafirliğe gitmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden gitmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından gitmek rızkın ve kazancın artacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir