AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı gitmek

Kahve falında kapı gitmek

Kahve falında kapı gitmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kapı gitmek gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında suya kapılıp gitmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında sele kapılıp gitmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek kısmetinin artacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı gitmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kapı açmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı sildiğini görmek huzuru yakalayacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı önüne su dökmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir