AnaSayfa / Genel / Kahve falında sele kapılıp gitmek

Kahve falında sele kapılıp gitmek

Kahve falında sele kapılıp gitmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kazancının günden güne azalacağına, aç kalacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, geleceğinin parlak olacağına inanılır.

Kahve falında sele kapılıp gitmek gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sele kapılıp gitmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sele kapılmış araba görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sele kapılıp kaybolmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sele kapılan birini kurtarmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sele gitmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında arabayla sele kapılmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sele kapıldığını görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir