AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kapı görmek

Kahve falında suyun içinde kapı görmek

Kahve falında suyun içinde kapı görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kapı gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Kahve falında suyun içinde kapı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünde su görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Kahve falında suya kapılıp gitmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önüne su dökmek maddi kolaylığa ulaşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında kapıya su dökmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işarettir.

Kahve falında kapının önüne su dökmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde geyik görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir