AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde su görmek

Kahve falında kapının önünde su görmek

Kahve falında kapının önünde su görmek sürekli yerinde sayacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, rahat bir hayata adım atacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kapının önünde su gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında kapının önüne su dökmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne su dökmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önünde su görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde birçok ayakkabı görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne pislemek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının önünü temizlemek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde uyumak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne sıçmak çok büyük özgüven kazanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir