AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla ıslatmak

Kahve falında hortumla ıslatmak

Kahve falında hortumla ıslatmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla ıslatmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatıldığını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş için gurbete gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatılmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla ıslatmak problemlerinin biteceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına yorulur.

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, memur ise terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında ıslanmış kağıt para görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir