AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suya dalmak

Kahve falında berrak suya dalmak

Kahve falında berrak suya dalmak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak suya dalmak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Kahve falında berrak suya dalmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak denize dalmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında su altına dalmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya dalmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suya dalmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içine dalmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında suyun dibine dalmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuz suyuna dalmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, imkanlarının genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir