AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suya dalmak

Kahve falında kirli suya dalmak

Kahve falında kirli suya dalmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suya dalmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Kahve falında kirli suya dalmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet eder.

Kahve falında derin suya dalmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında berrak suya dalmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz suyuna dalmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla suya dalmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suya dalmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun dibine dalmak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında su altına dalmak mal ve para biriktireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir