AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla su atmak

Kahve falında hortumla su atmak

Kahve falında hortumla su atmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalettir.

Kahve falında hortumla su atmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler sabır gerektiriyor.

Kahve falında hortumla su atmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında hortumla su akıtmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumdan su görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında su ve hortum görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan su görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, mutlu olacağına ve güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir