Kahve falında kendini suya atmak

Kahve falında kendini suya atmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini suya atmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında suya atmak sağlığın da bozulacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya bozuk para atmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi suya atmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, sağlık ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında timsahı suya atmak yeni mallara sahip olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereye su atmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğü suya atmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe su atmak prestij kaybı yaşanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına su atmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir