AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt veren inek görmek

Kahve falında süt veren inek görmek

Kahve falında süt veren inek görmek ilişkilerin noktalanacağına, yüzüne kan geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt veren inek gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Kahve falında süt veren inek görmek yetki ve söz sahibi olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt veren keçi görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt veren anne görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan veren birini görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine işarettir.

Kahve falında oğul veren arı görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında su verenle evlenmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında can vereni görmek alım gücünde yükselme olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir