AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan veren birini görmek

Kahve falında kan veren birini görmek

Kahve falında kan veren birini görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, onları rahat ettireceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan veren birini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında kan veren birini görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında can vereni görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında can veren birini görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt veren keçi görmek elinin de bollaşacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında süt veren inek görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında süt veren anne görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında para veren görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su verenle evlenmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir