AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğul veren arı görmek

Kahve falında oğul veren arı görmek

Kahve falında oğul veren arı görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğul veren arı gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Kahve falında oğul veren arı görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında süt veren anne görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulur.

Kahve falında kan veren birini görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Kahve falında su verenle evlenmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayatın kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında süt veren keçi görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir