AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt veren keçi görmek

Kahve falında süt veren keçi görmek

Kahve falında süt veren keçi görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt veren keçi gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında süt veren keçi görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Kahve falında süt veren inek görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında süt veren anne görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğul veren arı görmek çok doğru bir yol tutulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Kahve falında can veren birini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında son nefesini veren birini görmek ticaretin büyüyeceğine, bereketin eksileceğine işarettir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında kan veren birini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir